Pokožka plná života

lactovit-woman-milky-horse

Mléko je životodárná tekutina plná nepostradatelných složek, které působí hluboko v kůži. Poskytuje pokožce kompletní přirozenou výživu a regeneraci. Proto specialisté v oblasti tělové kosmetiky přikládají mléku velký význam. Značka Lactovit využívá sílu mléčných složek, aby vám přinesla pokožku plnou života.

Mléko je zdroj kompletní dokonalé výživy pro vaši pokožku. Obsahuje řadu složek, které působí v hlubokých vrstvách kůže. Jednotlivé složky jsou pro pokožku přirozené. Aby byla pokožka dobře vyživovaná a dokázala se přirozeně regenerovat, je důležité tyto složky pokožce poskytnout. Mléčné složky působí ve dvou úrovních. Mezi první, patří tak zvané aktivní složky, kam řadíme zejména proteiny a vitamíny. Pasivní složky tvoří druhou úroveň. Zde důležitou úlohu hrají lipidy.

Bílkoviny – proteiny

Mléčné proteiny obsahují esenciální aminokyseliny, které si tělo nedokáže samo vytvořit, proto je velice důležité je doplňovat. Proteiny mají v těle mnoho úloh. V pokožce jsou rozhodujícím faktorem úrovně hydratace a výživy. Tedy srozumitelně řečeno, díky nim je pokožka plně hydratovaná, má dostatek vláhy a je dobře vyživená.

lactovit-gelVitamíny

Vitamíny jsou důležité látky nejen pro fungování celého vašeho organismu, ale jsou významné i pro vaši kůži. Zejména vitamíny A, B a E stimulují vitalitu buněk a tím zajišťují její mladistvý vzhled. Kůže je napnutější a přirozeně mladistvá.

Minerály

Kůže má jednu důležitou úlohu, chrání naše tělo před škodlivými vlivy okolí. Minerální látky jako vápník, hořčík a zinek zpevňují kožní tkáň. Tak získává kůže na síle a může tělo lépe chránit.

lactovit-milky-bathLipidy

Lipidy jsou takovým obraným štítem naší pokožky. Umožňují kůži, aby neztrácela nezbytné živiny.

Vitamíny, proteiny a minerály pokožku vyživují a regenerují, lipidy zvyšují bariérový efekt a zabraňují ztrátě živin.

Jak ale poznáte zdravou a dobře vyživenou pokožku? Stačí se na ni podívat. Hebkost, pružnost a vitalita, to jsou tři základní znaky zdravé a dobře vyživené pokožky. Nestačí jen zajistit pokožce hydrataci, je důležité působit do hloubky a udržovat kůži vyživenou a umožnit jí, aby se přirozeně regenerovala.

Po letech výzkumů přináší tělová kosmetika LACTOVIT, to nejlepší, co může mléko poskytnout. Přirozeným způsobenm dokonale pečuje o pokožku. Obsah mléčných vitamínů, proteinů a minerálních látek působí v nejhlubších vrstvách pokožky, kde ji vyživuje a revitalizuje. Lipidy posilují ochranný efekt, a zamezují tak ztrátě výživných látek.

LACTOVIT díky přírodním složkám z mléka udržuje pokožku plnou života.

www.lactovit.cz