Obranný štít vaší pleti

lactovit-stitŠtít chránil ve středověku rytíře před zraněními. Dokázal zastavit hrot těžkého meče stejně jako ostří sekery. Umožňoval rytířům bránit hrad či město před pleněním. Stejně jako cizí nájezdníci ve středověku devastovali města, devastují okolní vlivy, jako je slunce, střídající se teploty, mráz nebo smog, vaši pokožku. I ona potřebuje ochranný štít, který jí umožní bránit se. Pokožka si dokáže za ideálních podmínek takový obranný štít vytvořit sama, ovšem škodlivé vnější faktory jí oslabují a pak je potřeba jí pomoci. Řada produktů Lactovit Activit stimuluje přirozené obranné mechanismy pokožky a tím pomáhá udržovat pokožku zdravou a krásnou.

Pouze zdravá pokožka může být krásná. Jak toho ale dosáhnout? Na zdraví pokožky působí řada faktorů. Patří sem zejména okolní vlivy a strava. To, jak se stravujeme, ovlivňuje náš organismus a tím i kvalitu kůže. Nadbytek tuků, cukrů, bílého pečiva, kofeinu ale i ostrých kořeněných jídel, působí na pokožku negativně. Naopak kůže ocení dostatek vlákniny a vitamínů a dalších látek. Rozhodující vliv na zdraví kůže mají ovšem okolní vlivy. Pokožka nemá ráda extrémní změny, negativně na ni působí mráz i horko, nadměrné slunění, vítr, sníh, smog či jen střídání teplot. To jsou ale vlivy, se kterými se setkáváme každý den. Aby byla kůže dostatečně odolná, silná a „vyzbrojená“ do každodenního boje, přichází tělová kosmetika Lactovit s řadou produktů Activit, která využívá blahodárných vlastností mléka a mléčných složek pro podporu obranyschopnosti.

lactovit-zena2Negativní okolní vlivy, ale také stres či fyzická zátěž, jsou faktory, které mohou ovlivnit narušení přirozené mikroflóry pokožky. Pleť je dehydratovaná, napnutá, vypadá nezdravě, a často se objevují barevné skvrny. Tělová kosmetika Lactovit Activit je obohacena o L.Casei F, které pomáhá obnovit přirozenou kožní mikroflóru a aktivizuje obranné kožní mechanismy, udržuje buněčnou vitalitu a podporuje obranyschopnost pokožky. Pleť si tak udrží přirozené zdraví, a bude chráněná po celý den. Mléčné proteiny zajišťují kvalitní výživu kožních buněk a pokožku přirozeně hydratují. Vitamin A podporuje výstavbu buněk a jejich regeneraci a pomáhá redukovat nadměrnou produkci kožního mazu. Vitaminy skupiny B zklidňují pokožku a zajišťují její rovnováhu, pomáhají redukovat zvýšenou mastnotu i šupinatění. Vitamin C je všeobecně známý jako jeden ze silných antioxidantů. Chrání pokožku před volnými radikály, podporuje tvorbu kolagenu a tím zpomaluje proces tvorby vrásek.

„Díky svému unikátnímu složení podporuje řada výrobků Lactovit Activit přirozenou obranyschopnost pokožky. Sprchový gel v kombinaci s tělovým mlékem vytváří silný obranný štít.“, říká Daniela Kalousová, marketingová ředitelka společnosti Marca.

Sprchový gel Lactovit Activit je obohacen o mléčné proteiny, vitamíny a L.Casei F pro podporu imunity pokožky, její hydrataci a zdraví. Příjemná vůně osvěží a dodá energii. Působením blahodárných vlastností mléčných složek zajišťuje pokožce optimální péči. Tělové mléko Lactovit Activit s přídavkem L.Casei F hydratuje pokožku do hloubky a chrání ji zevnitř, regeneruje a posiluje kožní mikroflóru, která udržuje přirozenou imunitu. Díky velmi lehké struktuře se snadno vstřebává a pokožka po aplikaci nelepí.

Jen zdravá pokožka je krásná. www.lactovit.cz

lactovit-activit-produkty

Doporučená MO cena – Lactovit sprchové gely 300 ml – 69,- Kč, Lactovit sprchové gely 500 ml – 105,- Kč, Lactovit tělová mléka 400 ml – 125,- Kč, Lactovit pěna do koupele 650 ml – 99,- Kč.