Mléčný koktejl pro vaši pokožku

lactovit-mleko

Mléko bychom mohli přirovnat bez nadsázky k životodárnému koktejlu bohatému na všechny důležité látky, které organismus pro svůj růst, vývoj a regeneraci potřebuje. Díky svému složení je kravské mléko velmi ceněným zdrojem bílkovin, vápníku, minerálů a vitamínů i pro naši pokožku. Právě tyto živiny obsažené v mléce daly sílu i jemnost tělové kosmetice Lactovit.

Svůj první mléčný koktejl jsme si dali těsně po narození. A jak nám chutnal, někdo u něj vydržel několik měsíců, někdo dokonce rok či více. Nyní v dospělosti, si mléčných koktejlů dopřáváme méně, ale přece jen jej někteří z nás do svého jídelníčku zařazují relativně často. Zeptali jsme se jedné z maminek v čekárně u pediatra, k čemu by mléko přirovnala. „Mléko je vlastně zázračná tekutina. Nic podobného neexistuje. Můj Davídek dokázal během prvního půlroku přibrat 3,5 kg a vyrůst o 15 cm. A to vlastně jen díky mléku.“ Stejně tak je to i s kravským mlékem.

<p “>Kravské mléko díky svému složení má v sobě sílu, kterou tělová kosmetika Lactovit , vyvinutá ve španělských Laboratorios Genesse, dokáže využít pro naši pokožku. Nejen naše tělo, ale i naše pokožka trpí žízní, proč jí nedopřát „zázračnou tekutinu“ ve sprchových gelech, tělových mlékách a pěně do koupele řady Lactovit.

Lactovit představuje jemnou, krémovou a voňavou péči o pleť. „Sprchový gel, mléko a pěna vytváří ucelenou řadu výrobků vhodnou pro všechny typy pleti, kterou ocení celá rodina“, říká Daniela Kalousová, marketingová ředitelka společnosti Marca. Síla mléčných proteinů chrání pokožku před i po sprchování, má přirozené hydratační účinky, odstraňuje nadměrné množství mazu a potlačuje tvorbu pupínků. Lactovit navíc obsahuje Lactomicely, které mají vysokou hydratační schopnost a napomáhají obnovit obsah lipidů v pleti. Pleť je pak lépe vypnutá, správně hydratovaná a svěží.

lactovit-zenaPéče o pleť začíná čištěním. Sprchový gel Lactovit vyčistí pleť, dodá jí dostatek vláhy, zajistí její pružnost, zklidní ji a díky kyselině mléčné ji navíc ochrání před škodlivými bakteriemi. Tělové mléko Lactovit Hydratující zajistí kompletní hydrataci, je velmi jemné, dobře se roztírá, nezanechává mastný film.

Suchá pokožka vyžaduje speciální péči. Krémové tělové mléko Lactovit Vyživující obsahuje navíc speciální přírodní oleje, které zjemňují pokožku, dodávají jí dostatek vláhy a vyživují ji. Vůně produktů Lactovit je velice jemná a nevtíravá. I pokožka potřebuje relaxaci, hýčkejme ji koupelí v pěnivé lázni s Lactovit Vyživující pěnou do koupele. Zregenerujme svoji pokožku a užijme si chvíle odpočinku. Pokožka bude po koupeli vláčná a jemná.

Produkty Lactovit jsou založeny na blahodárném působení mléčných složek. I proto je nalezneme v unikátních tvarech lahví připomínající mléko. Dopřejme své pokožce zdraví, ochranu a hydrataci.

Doporučená MO cena – Lactovit sprchové gely 300 ml – 69,- Kč, Lactovit sprchové gely 500 ml – 105,- Kč, Lactovit tělová mléka 400 ml – 125,- Kč Lactovit pěna do koupele 650 ml – 99,- Kč

www.lactovit.cz

lactovit-produkty2