Kdo pravidelně maže, má krásné ruce

Pokožka na rukou bývá velmi namáhána – častým mytím, pravidelným používáním čisticích prostředků bez rukavic, studeným vzduchem v zimě i přemírou slunečních paprsků v letních měsících. Výsledkem může být suchá, popraskaná kůže s nepěknými pigmentovými skvrnami. Novinky na trhu, Lactovit krém na ruce vyživující a Lactovit lactourea krém na ruce regenerační, díky speciálnímu složení pomáhají udržovat pokožku rukou zdravou a krásnou.

lv-vyziva-krem-na-ruce

Doporučená maloobchodní cena – 69,90 Kč

lv-lactourea-krem-na-ruce

Doporučená maloobchodní cena – 69,90 Kč

Všední činnosti každého z nás se mohou negativně projevovat na stavu kůže našich rukou, pokud se o ně správně nestaráme. Může ztrácet pružnost, předčasně stárnout, hrubnout, objevovat se vysušení, praskliny. Ochránit pokožku lze především pravidelným mazáním. Vhodnou prevencí bývá používání krémů obsahujících mléčné proteiny spřirozenými hydratačními účinky. Dvojnásobné množství vitamínů A, B a E pokožku celkově ošetří. Napomáhá regeneraci, zabraňuje stárnutí kůže a ztrátě její elasticity. Díky tomuto speciálnímu složení zanechává Lactovit krém na ruce vyživující kůži déle vyživenou a hladší. UV filtry ji chrání také před nevzhlednými tmavými skvrnami. Krém se snadno roztírá, rychle se vstřebává a po použití nezůstává pocit „mastných“ rukou. Neobsahuje parabeny. Je vhodný pro suchou pokožku.

Čistá urea je tělu vlastní a patří mezi přirozené hydratační látky pokožky. Nachází se v jejích svrchních vrstvách, kam se dostává společně s potem. Úbytek urey má za následek suchost a hrubost kůže, a pokožka se olupuje.

Krém Lactovit lactourea krém na ruce regenerační zajistí pokožce hloubkovou obnovu. Obsahuje totiž kromě již zmíněného dvojnásobného množství vitamínů a mléčných proteinů také 10%Lactourey, což je kombinace kyseliny mléčné a čisté urey. Tyto přirozené hydratační látky zabraňují vysušování kůže. Přidané sluneční filtry pomáhají ochránit pokožku před vznikem pigmentových skvrn. Krém je snadno roztíratelný, vstřebatelný a nezanechává pocit „mastných“ rukou. Neobsahuje parabeny a je vhodný pro citlivou pokožku.