Budoucnost péče o pokožku

lactovit-image

Osobní hygiena prošla po staletí různými stádii vývoje. Současná doba považuje péči o pokožku za společenský standard. Vlivem zrychlujícího se tempa doby klademe vyšší důraz na praktičnost, rychlost a jednoduchost v kombinaci s maximální péčí. Novým trendem v této oblasti jsou inovativní mléka do sprchy Lactovit.

Osobní hygiena byla vždy v historii spojena s kulturou společnosti. Proto není divu, že již ve starém Egyptě či Mezopotámii byla očista těla na vysoké úrovni. Chápání hygieny se ovšem postupem staletí vyvíjelo a Evropa ve středověku na tom byla výrazně hůře. „Hříchem bylo ve středověku téměř vše, co souviselo s péčí o tělo. Za rozmařilost se považovalo i časté koupání. Benediktinský řád původně povoloval mnichům jednu, nejvýše dvě koupele ročně.“, uvádí PhDr. Vlastimil Vondruška v článku Hygiena ve středověku.

Dnešní Evropan je přesným opakem. Dalo by se říci, že žijeme v době voňavých vymydlených lidí. Osobní hygiena je považována za primární. Některé statistiky uvádějí, že více jak 60% lidí se v současné době sprchuje či koupe jedenkrát či vícekrát denně. Přesto většinou nechceme péčí o pokožku trávit delší čas. Současná doba je rychlá, proto vyhledáváme nové produkty, které nabízejí praktické, snadné a rychlé použití s maximální péčí o pokožku.

lactovit-telove-mlekoInovaci pro budoucnost do našich koupelen přináší nová tělová mléka do sprchy Lactovit. Představují rychlý a jednoduchý způsob maximální péče a regenerace pokožky. Díky způsobu použití šetří náš čas. Po umytí sprchovým gelem se aplikují přímo ve sprše na mokrou pokožku. Po opláchnutí je možné se osušit a ihned obléknout. Mizí tedy zbytečné čekání. Speciální složení umožňuje mokré pokožce mléko lehce a okamžitě vstřebat. Není potřeba použít běžné tělové mléko, pokožka již má veškerou péči. Vitamíny a mléčné proteiny zajistí intenzivní výživu a hydrataci pokožky. Tělová mléka do sprchy nezanechávají lepivý pocit na kůži a není třeba se obávat ani skvrn na ručnících či oblečení.

lactovit-telove-mleko-lactoureaSametovou hebkost, maximální výživu a hydrataci poskytuje tělové mléko do sprchy Lactovit s esenciálními oleji. Mléčné proteiny a vitamíny v kombinaci s esenciálními oleji mají blahodárné účinky na kůži. Hydratují a vyživují pleť do hloubky a zanechávají ji zářivou a krásnou. Bohatá textura s příjemnou vůní se na mokré pokožce snadno a okamžitě vstřebává.
Velmi suchá pokožka potřebuje speciální péči. Mléko do sprchy Lactovit Lactourea je obohaceno o unikátní kombinaci mléčných proteinů, vitamínů a 10% Lactourey – kombinaci kyseliny mléčné a čisté urey pro maximální hydrataci a regeneraci kůže.

Nová mléka do sprchy Lactovit představují moderní směr ve vývoji péče o pokožku. Zajišťují praktickou formou snadný a rychlý způsob maximální výživy a regenerace.

www.lactovit.cz

Doporučená MO cena – Lactovit mléka do sprchy 230 ml – 104,90 Kč / 3,99 EUR.